11. sep. 2010

Sure...


Ripsen har ikke klart å bli helt moden i år. Og nå er det frostnetter annenhver natt. Så noe innhøsting blir det ikke. Derfor brakk jeg av noen kvister og satte de i vann inne. Etter noen dager ble de betraktelig mer moden. Slik at det hvertfall ble en liten smakebit på de sure bærene...


Det lille høstbord på kjøkkenet har jeg nylig tatt inn fra gammelhuset.


De norske eplene er kjøpt i butikken (for her i fjellet kan man se langt etter epletrær i hagen). De deilige eplene ligger i ett stettefat som er arvet etter bestemor.


Bordet er malt grønt og er tydelig slitt på bordplaten. Jeg gleder meg allerede til å gjøre det om til et julebord. Men først skal jo høsten nytes. Ønsker dere alle en god helg.

Fjellsnella

3 kommentarer:

Berit's fotoblogg. sa...

Heisann,
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Har blitt noen innlegg med bilder av litt eldre dato i det siste, da jeg er syk for tiden. Da er det kjekkt å sitte å leite og redigere litt:)
Været her i dag stemmer overens med bildene jeg hadde fra Trondheim, men det er faktisk 17 plussgrader. Siste uka har vi hatt seinsommervær her, og det gjør så godt. Ser det er noe kaldere der du bor med frostnetter. Ja, de kommer hit etterhvert de også.
Så mange fine bilder det var her, og kreative ideer. Rommet til lillejenta di var så koslig, og det gamle bordet er bare å misunne deg, he, he...Det er en ting som er fine og gamle, men du er jo dyktig på å sette de sammen også:)
Ha ei fortsatt god helg:)
Klem fra Steinkjer:)

Li sa...

Hei! Takk for hyggelig melding på bloggen min ;-)
Så deilig patina det bordet ditt har!
Blir spennende å se hva du pynter med til jul! ;-)

Så deilig med slike naturbilder - får så lyst til å gå i fjellet! :-)

Kort og Søm sa...

Hei,
så hyggelig du vil vær med på min "give away" :O)

Nydelig stetfat du har, er litt svak for sånne fat...*smiler*..

Ha en fin kveld,
hilsen Fredrikke :O)