28. jul. 2010

Naturens undre

På ferietur for en uke siden kjørte vi forbi noen små kjern som var dekt med stor nøkkerose (vannlilje).


Jeg synes de bare er noe av naturens flotteste undre. Tenk at de bare vokser opp av vannet og ser så fantastiske ut. Disse blomstene hadde ikke slått ut i full blomst enda og man ser hvordan knoppene så vidt er kommet opp i vannskorpa.Desverre har jeg ikke noe objektiv med mye zoom på mitt fotoapparat, så jeg fikk ikke tatt helt nærbilde av vidundrene. Vannplantene vokste ganske langt ut i vannet og ett bad for blomsterjakt var ikke så fristende i det gjengrodde kjernet. Men jeg fikk med meg hjem noen bilder som vakkert minne.

Fjellsnella

5 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

Vannliljer slutter aldri å facinere, enten de er i naturen eller i hager. Kanskje aller mest stas å kommer over ute i naturen, blir jo hakket mer spesielt der.

Berit's fotoblogg. sa...

Vannliljer er så vakre. Fine bilder du har tatt:) Som deg så har jeg ikke skaffet meg noen ekstra linser enda, og eventuelle faguttrykk er jeg blottet for, men det viktigste for meg er gleden over bildene, og spesielt vakre blomster og natur. Så få tiden vise om jeg og mitt kamera avanserer i forhold til både teknologi og faguttrykk. Ha en fin kveld:)

Berit's fotoblogg. sa...

ojda, det heter vel objektiv...har mye å lære, men tar det som det kommer.....etterhvert:)

Fjellsnella sa...

Så trivelig at du er innom meg Anne :-) Jeg tenkte jeg skulle takke deg for alle de flotte tipsene som du har på bloggen din. Det er ikke så lett å være ny blogger og din blogg har vært til stor hjelp. Og så synes jeg designen din er helt fantastisk :-)Og så lærer man jo så mye om hage, noe jeg har veldig liten greie på... Uansett, jeg har lagt deg til som en blogg jeg følger og tusen takk for besøket.

Fjellsnella sa...

Det med om det heter objektiv eller linse er jeg faktisk ikke helt sikker på selv Berit... Fagutrykk som gjelder fotoapparat er jeg ikke stødig på. Jeg bare knipser og tusen takk for skryt :-)