25. jan. 2011

Døde, men vakre


Blomster er så fantastisk fint. Men det å stelle dem er ikke like lett. De blir glem. Hvertfall hos meg. Så min flotte bukett med rosa nydelige roser ble overlatt til seg selv en laaang stund. Å se hva som skjedde. En måned etter innkjøp er rosene blitt rustne, men like vakre der de står i vasen.


Nå er vannet tatt ut, stilkene klippet og blomstene pent dandert på ny. Så fremdeles pynter rosene opp på kjøkkenbordet. Håper jeg kan holde meg like vakker, selv om jeg blir litt gammel, tørr og rusten.

Fjellsnella

23. jan. 2011

Stor snelle


Min største snelle ble hele ni år i går. Det ble stort selskap med 14 gjester, masse fine gaver og ei veldig fornøyd bursdagsjente.


Muffens er noe som alltid blir bakt på slike anledninger her i huset. Og jeg vet det ikke er lenge før den store snella mener det blir alt for barnslig med slik pynt som vist på bildene. Derfor er det om å gjøre for mor å ta den helt ut mens hun kan. Det er bare tre måneder til neste snelleparty, da min ett år yngre snelle fyller år, og jeg gleder meg allerede til å boltre meg i kakepynt på ny.


Fjellsnella

14. jan. 2011

Knust..


Nå er pepperkakehuset knust. Til og med den lille utedoen som jeg designet helt selv. Og som mine små sneller hadde det svært så gøy med å pynte. Nissen må jo ha et sted å gå på do i løpet av jula, var tanken bak.


Jula er over og alt gikk veldig fort. For meg ble julestemningen og gleden litt knust i år. I desember fikk jeg beskjed om at jobben min kan bli tatt fra meg. En stor sorg som har påvirket det meste. Jeg har såvisst kost meg med familien min både før og i jula. Men den store gleden ved å forberede ble i år helt borte.


Så nå er håpet at det nye året kan gi en god løsning eller nye muligheter. Godt nytt år til dere alle.

Fjellsnella