16. nov. 2010

Og vinnerne er...


Trekningen er foretatt. Fra en bolle med lapper med nummer fra en til femten er det trekt to vinnere av papirstjerner. Jeg lot den første kommentaren være nummer en, også videre... Og tallene ble... dam dam dam dam!!! 3 og 5. Dermed er vinnerne dam dam dam dam!!
Skarven og Moski.
Gratulerer, og takk til alle 15 som melde seg på min lille giveaway.


På bildene ser dere bordpynten fra helgens rakfiskelag og heder for han far.
Ha en fortsatt god uke alle sammen.

Fjellsnella

11. nov. 2010

En pakke, to pakker, tre pakker....


Julekalenderen er halvveis pakket inn. Bare 24 pakker igjen til mine to sneller. Gjett om jeg er stolt!


Så tidlig er pakkekalenderen aldri blitt begynt på før. Har kanskje noe med at julestemningen har inntatt sinnet.


I dag har snøfnuggene falt så stille og sakte ned. Det er en så deilig stemning så jeg blir helt glad inni meg.

Takk til alle som har meldt seg på min lille giveaway. For de som har lyst til å bli med og enda ikke har meldt seg på, går fristen ut over helga (link øverst til høyre).

En fredfull dag ønsker jeg dere alle.

Fjellsnella

5. nov. 2010

Giveaway


Blogglandia er en fantastisk herlig, inspirerende og positiv verden. Jeg er så glad for at jeg kom inn i den. Jeg setter så utrolig stor pris på alle kommentarer. Nå har jeg vært blogger i fem måneder, har snart 2.000 treff på bloggen, nærmer meg 50 innlegg og har 19 trivelige følgere. Dette må feires med en giveaway!


For noen år siden fikk jeg dilla på å brette stjerner av papir. Dette er nå blitt en førjulstradisjon, og jeg ønsker å gi bort noen stjerner til dere som takk for at dere gjør bloggverdnen så fantastisk. Jeg bruker stjernene som dekorasjon på bordet, men mulighetene er mange.


De på bildet er i sølv og lilla (lillafargen er litt skarpere i virkeligheten enn på bildet). Men jeg kan også lage i andre farger hvis noen ønsker det. Det er bare å si i fra. Reglene er enkle, legg igjen en kommentar på dette innlegget og du er med i trekningen. Frist er satt til søndag 14. november for at pakken skal komme fram til adventstiden. Hvor mange pakker som sendes kommer an på hvor mange som blir med. Lykke til!

Fjellsnella

2. nov. 2010

Kampen med katten

Katten og jeg liker å kose oss på akkurat samme sted. Så det kan lett bli både litt knuffing og puffing.


Skuvsenga i stua er vårt favorittsted. Her koser jeg meg med noe godt i koppen, hekling, blogging og lesing. Og i blant en liten middagslur. Katten bruker skuvsenga til å ta morgenvasken og hvile ut etter en hard natt på rangel.


Senga har vært på gården i lang tid og svigerfar husker at den ble brukt som lekeplass da han var liten.


Malingen er slitt av flere steder. Den ble malt som etterligning av appelsintre. Noe som var inn en gang i tiden.


I skuvsenga ligger det masse puter og pledd. I tilegg til en vanlig madrass er det også en overmadrass for at det skal bli mest mulig behagelig. Hekleteppet er arvet etter bestemor.


Bordet ved siden av senga er også gammelt og har alltid ett eller annet hekleprosjekt liggende på seg. Dette skal etter vært bli en poncho.


Ønsker alle en varm og koselig høst.
(Dette innlegget er med i novemberutfordringen til NIB. Gå inn å se på alle de deilige kosekrokene her.)

Fjellsnella